Laivasisustukset Lohjalta

Yhteystiedot

Tarvitsetko osaavaa metallitöiden tekijää Lohjalla tai muualla Länsi-Uudenmaan alueella? Malmetal Oy tekee vuosien kokemuksella kaikenlaiset metallityöt asennuksista huoltoihin. Teemme myös erikoisosaamista vaativat laivasisustukset, alakatot, kattopalkistot, erilaiset erikoisrakenteet, seinät ja vaikkapa uuden baaritiskin yrityksesi tiloihin. Tarjoamme joustavaa palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan laadusta tinkimättä!

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin sovitaan työn toteuttamisesta!

Kaikki tarvitsemasi metallityöt saman katon alta

Malmetal Oy:ltä tilaat kaikki tarvitsemasi metallityöt. Teemme pääasiassa alihankintatöitä yrityksille, ja meillä on vankka kokemus erilaisista työmaa- ja telakkaolosuhteista. Liikkuvan kalustomme ansiosta pääsemme tarpeen mukaan toteuttamaan työt monenlaisiin ympäristöihin, jopa saareen. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa monipuoliset hitsaustyöt, asennus- ja kokoonpanotyöt, levytyöt, kaikenlaiset korjaukset sekä monet muut erikoisosaamistakin vaativat metallityöt laivasisustuksista baaritiskeihin.

Tutustu töihimme kuvagalleriassa

Vankalla kokemuksella toteutamme muun muassa:

 hitsaustyöt (alumiinit, rosterit, happoset)
 asennustyöt, alakatot ym.
 kattopalkistot
 kokoonpanotyöt
 rautarakenteet, rungot
 erilaiset erikoisrakenteet
 levytyöt, putket
 laivasisustukset
 seinät, baaritiskit ym.
 korjaukset, korjaushitsaukset 
 erilaisten metallipintojen kiillotukset.

Metallityöt tinkimättömällä ammattitaidolla

Olemme metallitöiden ammattilaisia, ja asiantuntijuutta löytyy lähes kaikkiin metallialan töihin. Suoriudumme vaativistakin tehtävistä kokemuksen tuomalla varmuudella. Meiltä tilaat myös pienemmät metallityöt, ja tarpeen mukaan pääsemme paikalle nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä ja kerro, millaiselle metallityölle etsit tekijää, Malmetal Oy on metallitöiden luotettava kumppanisi! Parhaiten saat meihin yhteyden puhelimitse, mutta tavoitat meidät myös sähköpostilla ja näiden sivujen yhteydenottolomakkeella. Päätoimialueemme kattaa Lohjan lisäksi koko Länsi-Uudenmaan alueen.

Ota yhteyttä metallitöiden ammattilaiseen ja pyydä kustannusarvio työllesi! 

044 207 3376

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *